南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 829 期 逾期

金句王

李麗珍:

「我都希望有個咁大女,做緊可以養埋我。」(鄧麗欣在電影《紀念日》飾演李麗珍女兒)

(搵個好老公就話長期飯票,生女倒貼就有份。)

薛凱琪:

「呢次應該係我自BB以來第一次有人幫我沖涼。」(Fiona在身上倒上白色油漆拍MV,要女助手幫忙清洗)

(係咪真?就要問下Fiona前度男友房祖名啦。)

關心妍:

「間尺鼻之外,塊面遲有埋擦膠、鉸剪同筆盒。」(關心妍上節目時出現間尺鼻)

(睇關心妍已經預告自己個樣會繼續變。)

陳瀅:

「我以為佢(周柏豪)會祝我好似M巾咁越越紅。」(陳瀅出書,好友周柏豪送花祝福)

(M巾唔只會變紅,仲係用完即棄喎。)

方力申:

「我睇番佢黑面演出,呢個就係我平時私下先見到樣。」(方力申跟女友鄧麗欣拍嗌交戲真一樣)

(究竟小方做錯乜,激嬲女友Stephy呢?)

王菀之:

「沒女係乜都冇,我覺得乜都冇,都要有自信,因為係自愛表現。」(王菀之演出電影《沒女神探》)

(又有自信,又識自愛,又點會變沒女呢?好矛盾喎。)

 

   3週刊   第 829 期   更多精彩內容
金句王
李麗珍: 「我都希望有個咁大女,做緊可以養埋我。」(鄧麗欣在電影《紀念日》飾演李麗珍女兒) (搵個好老公就話長期飯票,生女倒貼就有份。) 薛凱琪: 「呢次應該係 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載