南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 833 期 逾期

金句王

撰文: 娛樂組 美術: 美術組

張智霖:

「佢(袁詠儀)一向都係好,證明我識,禾稈珍珠。」(袁詠儀日前以Deep V裝大騷豪乳出席活動)

(家陣靚靚賣大包益街坊喎,Chilam又會咁大方。)

何超蓮:

「自己目前為止,對孤獨感到滿足。」

(超蓮同吳克群拍幾年拖都好似糖黐豆咁,家陣有暗湧喎。)

劉德華:

「成功路上不用急,因為沒人撐這麼久。慢慢來,跟我一樣,撐30、50年。」

(撐足50年,咪隨時要70歲過外,冇人想捱咁耐喎。)

蘇永康:

「一刻有諗過係咪換件衫,萬一要走佬落街,冇理由著住睡衣,人實認得我。」(蘇永康在台灣酒店遇上地震)

(地震走難都要換衫,蘇永康真係愛靚唔愛命喎。)

歐陽震華:

「作為資深演員,幫手培育係我責任。」(Bobby回應跟新晉無花旦合作)

(家陣捧親都係港姐花旦,個個年輕貌美,Bobby話幫手培育,小心老婆呷醋呀。)

吳君如:

「我家呢件小生(夏春秋)剛剛過了84歲,比起幾件小生醒幾多呀。」

(咁下次咪可以預埋冬叔,拍《五個小生去旅行》)

 

   3週刊   第 833 期   更多精彩內容
金句王
撰文: 娛樂組 美術: 美術組 張智霖: 「佢(袁詠儀)一向都係好,證明我識,禾稈珍珠。」(袁詠儀日前以Deep V裝大騷豪乳出席活動) (家陣靚靚賣大包益街坊 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載