南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 834 期 逾期

金句王

葉蘊儀:

「我有記憶思想,唔係話鏟除就鏟除。」

(葉蘊儀被網民封為民主女神,講句都特別有point。)

楊千嬅:

「婚姻中的平淡亦是一種難得的幸福,我們已到了另一層次,接下來還會好好珍惜這份緣份。」

(千嬅話夫妻感情變得平淡喎,丁子高睇要做番啦。)

吳卓羲:

「人工係重要,但發展就更加重要。」(吳卓羲拒絕跟TVB續約)

(吳卓羲講到咁決絕,小心返唔到轉頭喎。)

朱慧敏:

「感情事好難講,可能去到婚姻,同拍拖係兩回事,樽頸位未過到。」(跟前度男友Eddie分手後,朱慧敏感慨回應)

(朱慧敏經常遇上賤男,家陣早睇清楚,好過結婚之後先後悔啦。)

劉浩龍:

「由小到大被父親軍訓式教導,搞到有強迫症。」

(強迫症好難斷尾喎,有冇同女友容祖兒備案呀?)

錢嘉樂:

「似我數,因為靚囉。」(錢嘉樂自言剛出世幼女似佢)

(細女似佢就係靚?究竟佢自信係點呢?)

 

   3週刊   第 834 期   更多精彩內容
金句王
葉蘊儀: 「我有記憶思想,唔係話鏟除就鏟除。」 (葉蘊儀被網民封為民主女神,講句都特別有point。) 楊千嬅: 「婚姻中的平淡亦是一種難得的幸福,我們已到了 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載