南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 835 期 逾期

金句王

諸葛紫岐:

「有些東西爭不來,有些不爭也會來。」

(陳法拉離開薛家之後,仲有人同諸葛紫岐爭咩?)

楊怡:

「冇你期望先,期望乜我唔知啦。」(楊怡跟男友羅仲謙被拍得同遊台灣回應)

(大家都係望楊怡同男友羅仲謙早日拉埋天窗,又唔使封晒後門。)

謝安琪:

「未必有咁榮幸邀請到佢(張繼聰)。」(謝安琪被問到會否請老公張繼聰做個唱表演嘉賓)

(用到邀請咁客氣,同老公張繼聰生外喎。)

吳雨霏:

「他總不會留下我自己一個。」(吳雨霏在微博上載老公著她的照片及留言)

(吳雨霏大晒幸福,小心其他未嫁姊妹妒忌喎。)

容祖兒:

「我不嬲覺得自己陽氣重,一個人又唔係好驚。」(祖兒到雲頂舉辦巡迴演唱會回應)

(一個人唔驚,但同男友劉浩龍兩個人甜蜜好多喎。)

熊黛林:

「我都到適婚年齡好耐,加上我係一定要生小朋友,所以希望有人可以大膽開口。」

(熊黛林打開口牌迫婚,男友郭可頌識做啦。)

 

   3週刊   第 835 期   更多精彩內容
金句王
諸葛紫岐: 「有些東西爭不來,有些不爭也會來。」 (陳法拉離開薛家之後,仲有人同諸葛紫岐爭咩?) 楊怡: 「冇你期望先,期望乜我唔知啦。」(楊怡跟男友羅仲謙被 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載