南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 836 期 逾期

金句王

黃秋生:

「有時要講命水,有時都要講機遇,有時又要講公司上面政策,我咁叻又唔見我紅?」(秋生回應陳國邦多年配角生涯。)

(秋生猛講命水、機遇、政策,但就唔提演技,奇怪。)

張智霖:

「靚仔其實係好大障礙,人係好喜歡去標籤人,一去標籤好型、好靚仔,就自然覺得佢唔會做戲。」

(Chilam話靚仔係演員障礙,呢下有晒命之嫌。)

鄧萃雯:

「作為我欣賞演員,盼望你才華更有用武之地。」(陳國邦離巢,雯女送上祝福。)

(雯女曾經跟大台鬧到好唔愉快,梗係感同身受啦。)

諸葛紫岐:

「我很笨,笨到只有真心,但是仍然可以看穿別人的虛偽。」

(諸葛紫岐口中虛偽人,究竟係邊個呢?至今仍是一個謎。)

糖妹(黃山怡):

「人大生日唔需要特別慶祝,識個男友係我長存願望,但唔會強求。」(糖妹回應生日願望。)

(糖妹識男友唔難,但要搵個可以過埋下半世,就唔係咁容易。)

周秀娜:

「我有兩個細佬同哥哥,由細打交打到大。我上面,佢下面,我係女上男下。」

(能夠同娜姐打交,又女上男下,相信係唔少男人願望。)

 

   3週刊   第 836 期   更多精彩內容
金句王
黃秋生: 「有時要講命水,有時都要講機遇,有時又要講公司上面政策,我咁叻又唔見我紅?」(秋生回應陳國邦多年配角生涯。) (秋生猛講命水、機遇、政策,但就唔提演 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載