南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 838 期 逾期

金句王

馬浚偉:

「大家睇到就睇到,睇唔到我身邊有另一個人,就代表仲未搵到。」(馬仔被問到何時成家立室)

(馬仔咁講,係咪即係「寧俾人知,莫俾人見」呢?)

黃曉明:

「我憑自己乾淨賺來的錢辦一場婚禮,沒覺得是甚麼不應該的事兒。」(網民指科學家研究了一輩子,不如戲子的一場婚禮來得轟動)

(靚仔有錢,家陣仲娶埋個靚老婆baby,真係冇乜科學家做到。)

諸葛紫岐:

「我會盡一切去愛同保護小朋友,但佢(老公)唔需要我保護。」

(最怕諸葛老公薛嘉麟,要保護其他女人。)

朱璇:

「bye我的公仔箱,bye七年的時光。」(朱璇留言表示不會續約無)

(朱璇一直都係做花瓶角色,續唔續約都冇人關心喎。)

岑麗香:

「我focus自己講乜多,因為睇番都聽唔明自己講乜。」(香香回應《無雙譜》電腦特技差劣)

(家陣華姐全部去晒拍劇,大把花旦咬字差過香香啦。)

孫耀威:

「佢24小時都泵緊奶,真係好似乳牛咁,仲試過射到成個電腦都係奶。」(孫耀威細妹在瑞士生第二胎)

(細妹湊BB餵奶咁辛苦,老孫竟然出笑?小心細妹嬲呀。)

 

   3週刊   第 838 期   更多精彩內容
金句王
馬浚偉: 「大家睇到就睇到,睇唔到我身邊有另一個人,就代表仲未搵到。」(馬仔被問到何時成家立室) (馬仔咁講,係咪即係「寧俾人知,莫俾人見」呢?) 黃曉明: ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載