南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 839 期 逾期

金句王

何浩文:

「好詭異,係咪鬼上身,我諗冇人會無啦啦打阿媽,應該搵個道士幫手搞搞佢。」(何浩文回應齊昕掌摑母親)

(誰是誰非都好,但打阿媽就始終都係唔。)

容祖兒:

「我好小兒科喎,我講緊我身材。」(祖兒在內衣品牌活動上自嘲)

(祖兒又唔使妄自菲薄,咁樂壇天后台型已經夠煞食啦。)

松岡李那:

「個胸冇以前咁大,做完運動佢會走。」

(個胸會離家出走,都係第一次聽喎。)

杜汶澤:

「佢(陳茵媺)都冇話我聽,唔通拍親戲都估女主角有冇懷孕咩?」(陳茵媺第三度懷孕)

(咁知道之後,阿澤以後咪要就住拍陳茵媺戲分。)

周秀娜:

「唔辛苦唔得世間「材」。」(周秀娜在facebook示範瑜伽動作後留言)

(娜姐除天生麗質,都要後天努力,先有家陣身材。)

黃家強:

「我已經開始餓到有幻覺,睇到阿公(蘇永康)好似睇到火腿咁,好想一口咬落去。」(家強為演唱會節食減肥)

(火腿家陣被世衛話對身體唔好喎,家強都係食少吧啦。)

 

   3週刊   第 839 期   更多精彩內容
金句王
何浩文: 「好詭異,係咪鬼上身,我諗冇人會無啦啦打阿媽,應該搵個道士幫手搞搞佢。」(何浩文回應齊昕掌摑母親) (誰是誰非都好,但打阿媽就始終都係唔。) 容 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載