南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 840 期 逾期

封面故事 霆鋒作歌益童童 芝復唱硬搶情敵頭啖湯

李思捷:

「好多女性上過我屋企,逐個點名講就唔尊重。」

(成日帶女返屋企,唔知讚思捷夠魅力,定係話佢份人隨便呢?)

劉青雲:

「面對兩位女性,應該會感到好困難同吃力。」(青雲在電影《消失的兇手》陷入三角戀)

(青雲對太太郭藹明咁專一,根本冇吃力機會啦。)

毛舜筠:

「幾多歲開始凍先,想我18歲開始凍?我就幾多歲都冇所謂。」(毛舜筠被讚凍齡女神)

(如果5、60歲先凍齡,又真係幫助不大喎。)

葛民輝:

「呢睇雜誌得啦,反而仲足,盡情。」(曾跟廣告客戶女高層傳出緋聞阿葛,被問到老婆有冇check佢手機)

(阿葛即係叫老婆信佢,定係信本雜誌呢?)

鄧紫棋(G.E.M.):

「我不是一米七五的模特,我只是一米五七的歌手。」(G.E.M.被網民笑肥)

(G.E.M.雖然肥少少,但巨肺先係佢賣點喎。)

朱茵:

「太有錢的人,怎麼會照顧人呢?」

(家陣由朱茵搵錢養家,阿Paul留屋企湊女,梗係識照顧人啦。)

 

   3週刊   第 840 期   更多精彩內容
封面故事: 霆鋒作歌益童童 芝復唱硬搶情敵頭啖湯
李思捷: 「好多女性上過我屋企,逐個點名講就唔尊重。」 (成日帶女返屋企,唔知讚思捷夠魅力,定係話佢份人隨便呢?) 劉青雲: 「面對兩位女性,應該會感到好 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載