南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 842 期 逾期

金句王

楊千嬅:

「我以前手車好辣,不過有小朋友後,就通常坐後面陪囝囝,少車。」

(千嬅做媽咪,梗係安全第一啦。)

李克勤:

「如果要兩公婆或者同個仔拍就唔贊成,除非個價令人抗拒唔到。」(克勤回應會否跟家人接拍真人騷)

(老婆同囝囝又點可以用錢衡量呀?)

賈曉晨:

「我識佢(樊少皇)時,佢係一個冇車、冇樓,乜都冇男人。」(JJ跟樊少皇拉埋天窗)

(樊少皇乜都冇,JJ都肯嫁,所以話愛情有時真係盲目。)

黃秋生:

「人生就係咁,你有困難時候,先顯示到你人格。」

(秋生冇為五斗米折腰,真係要俾個like佢。)

吳雨霏:

「有小朋友當然開心,但係我唔想將呢當係做功課。」(Kary被問到造人大計)

(Kary唔好將造人大計當做功課,改為係課外活動咪得囉。)

何佩瑜:

「我覺得男人好大責任,同時傷害兩個女人,如果男人企硬say no,唔會有發生。」(Jeana被指牽涉入吳忠義跟小三Summer之間)

(吳忠義的確係身體某部分硬,咪搞出個大頭佛囉。)

 

   3週刊   第 842 期   更多精彩內容
金句王
楊千嬅: 「我以前手車好辣,不過有小朋友後,就通常坐後面陪囝囝,少車。」 (千嬅做媽咪,梗係安全第一啦。) 李克勤: 「如果要兩公婆或者同個仔拍就唔贊成, ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載