南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 843 期 逾期

金句王

黃心穎:

「覺得識電單車男士好Man呀,都會加分。」

(電單車就加分,咁跑車咪以身相許。)

陳慧琳:

「放開拍出來先好睇,就有掂下,碰下,又有摸下少少咁囉。」(陳慧琳跟大隻型男拍攝MV)

(一次生,兩次熟,Kelly摸摸下可能愛不釋手呢?)

苟芸慧:

「我都識幾個賽車手朋友,佢對車係大婆,我唔想做二奶。」(苟芸慧抗拒賽車手當男友)

(通常二奶得寵程度都高過大婆,最怕二奶之後又有三奶。)

胡杏兒:

「終於過了大禮,當中包括很多傳統的禮儀,但最重要是深深感受到家人給予我的愛。」

(最緊要都係釣到金龜,有愛情又有麵包。)

舒淇:

「我成日都入圍,係一件平常事。」(舒淇失落金馬影后,被指扁嘴)

(舒淇表現得落落大方,呢咪叫輸人唔輸陣囉。)

羅霖:

「世事無常,錢財身外物,會平均分配俾三個仔,名牌手袋都會留俾仔同新抱。」(羅霖自爆打算搵律師立平安紙)

(梗係世事無常啦,當年羅霖嫁人做少奶奶陣,又點會諗到會婚變。)

 

   3週刊   第 843 期   更多精彩內容
金句王
黃心穎: 「覺得識電單車男士好Man呀,都會加分。」 (電單車就加分,咁跑車咪以身相許。) 陳慧琳: 「放開拍出來先好睇,就有掂下,碰下,又有摸下少少咁囉 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載