南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 844 期 逾期

金句王

撰文: 娛樂組 美術: 美術組

胡杏兒:

「我自己都唔知自己有幾多,咁佢有幾多,我應該估到。」(杏兒被指身家多過男友)

(咁以後老公錢,係咪等於係杏兒錢呢?)

苟芸慧:

「祝福天下每一對情侶、夫妻,手牽手勇敢面對未來,永遠幸福快樂。」(苟姑娘跟城城曾傳出緋聞)

(苟姑娘語氣明顯酸溜溜,帶有睇你好得幾耐味道。)

張家輝:

「唔好話殺人放火啦,就算真係有殺人,好多罪犯受到法律制裁後都可以重新做人,還就得,只要肯改。」(家輝回應蔡思貝涉嫌虛假陳述學歷)

蔡思貝又未去到殺人放火咁嚴重,家輝講得誇張少少囉。

容祖兒:

「我會叫佢(劉浩龍)小心車,因為咁好危險,唔好分心。」(祖兒被問到會否學城城車時拖手回應)

(唔車其他地方,咪安全好多囉。)

賈曉晨:

「個個都覺得我已經結婚,大家仲開心過我自己。」

(講咁耐,原來JJ同樊少皇仲未註冊,小心有變數喎。)

甄詠珊:

「家工作先係我男友。呢個月我都好full,或者由師弟安俊豪做我兼職男友先啦。」(近日甄詠珊回復單身)

(不如將師弟升做全職男友,發展姊弟戀啦。)

 

   3週刊   第 844 期   更多精彩內容
金句王
撰文: 娛樂組 美術: 美術組 胡杏兒: 「我自己都唔知自己有幾多,咁佢有幾多,我應該估到。」(杏兒被指身家多過男友) (咁以後老公錢,係咪等於係杏兒錢呢 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載