南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 847 期 逾期

金句王

黎諾懿:

「上面點變我唔知,或者我買少少股份,睇下可唔可以話下事。」(黎諾懿回應公司高層權鬥)

(雖然黎諾懿做5億駙馬,但要入主無仲差好多班喎。)

黃秋生:

「我已經有十幾個封號,好似我係大魔王咁。」

(家陣秋生身兼影視劇三帝,唔返內地都大把世界啦。)

江美儀:

「好多人投訴點解淨係俾佢(狗仔Teddy)入廟。」(江美儀指狗仔Teddy已經皈依,佛號「道Ted」)

(狗仔入廟聽佛經,真係第一次聽喎。)

關淑怡:

「唔好得罪我,我冰島有男友。」

(關淑怡近年變得神神化化,又自爆冰島有男友,係咪就要搵人去冰島求證下啦。)

葉翠翠:

「呢排係有遲到。」(翠翠日前被拍得肚凸凸回應)

(翠翠唔敢直認有喜,睇係未過3個月小器期喎。)

蕭正楠:

「菲傭咁樣,融融啦(家傭廣告,融入家中)。」(蕭正楠自爆偕同女友翠如和家人到大阪旅行,一家融洽)

(既然見晒家長,蕭正楠都係時候俾個名份黃翠如啦。)

 

   3週刊   第 847 期   更多精彩內容
金句王
黎諾懿: 「上面點變我唔知,或者我買少少股份,睇下可唔可以話下事。」(黎諾懿回應公司高層權鬥) (雖然黎諾懿做5億駙馬,但要入主無仲差好多班喎。) 黃秋生: ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載