南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 849 期 逾期

金句王

李思捷:

「唔係蝦,反而加分,好多人讚佢。」(吳業坤在《今晚玩你》被思捷蹂躪)

(咁只係坤哥EQ高,反應快,唔代表思捷冇蝦佢喎。)

熊黛林:

「每日都好似情人節,結婚就順其自然。 (熊黛林回應跟男友郭可頌戀情發展)

(言下之意,以前同城城拍拖就冇乜快樂時光。)

羅仲謙:

「有雜誌寫過我3月去泰國結婚,但係呢個知情人士真係流流,我3月唔會去泰國。」

(係咪楊怡放料,想向男友謙謙迫婚呀?)

甄子丹:

「要睇導演幾時有新橋段,都驚冇新鮮感俾觀眾。」(甄子丹回應開拍《葉問4》)

(橋唔怕舊,最緊要觀眾受,《葉問》分分鐘可以拍N咁多集啦。)

陳凱琳:

「我接受到自己呢個年紀結婚。」(陳凱琳回應陳父反對他跟男友的婚事)

(陳凱琳接受到,但陳爸爸似乎對未來女婿鄭嘉穎有意見喎。)

郭富城:

「呢冇得代。」(郭富城表示農曆年要留在上海,而女友未能代替佢食團年飯)

(城城留上海陪女友,小心媽咪呷醋囉。)

 

   3週刊   第 849 期   更多精彩內容
金句王
李思捷: 「唔係蝦,反而加分,好多人讚佢。」(吳業坤在《今晚玩你》被思捷蹂躪) (咁只係坤哥EQ高,反應快,唔代表思捷冇蝦佢喎。) 熊黛林: 「每日都好似情人 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載