南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 850 期 逾期

金句王

石詠莉:

「我另一半覺得我家OK,自己缺陷都係靚。」(石詠莉回應會否接受微整形手術)

(咁要睇下缺陷邊個位置囉,如果係塊面或者個胸度,好難仲靚喎。)

黃曉明:

「我就撒個嬌就好了,撒嬌的男人最好命。」(黃曉明被問到如何老婆baby開心。)

(baby撒嬌唔出奇,但黃曉明都會撒嬌就好難想像。)

許廷鏗:

「我都冇女朋友。」(許廷鏗回應會否帶女友跟家人去旅行。)

(許廷鏗話自己冇女友,但佢冇提有冇男友喎,下次記者朋友真係要問清楚啦。)

吳業坤:

「自己最想拍眼鏡廣告,不過要揀番適合,唔想求其拍。」

(坤哥唔只可以拍眼鏡廣告,佢一緊張仲會激凸,睇內褲廣告都可以搵佢。)

吳若希:

「可唔可以正桃花,唔好爛桃花?。」(吳若希被問到想唔想繼續行桃花運回應。)

(吳若希話同佢傳緋聞中年男士係爛桃花,小心冇晒大水喉喎。)

譚耀文:

「係都養大仔女先啦,我成日都唔夠使,搵10蚊返得1蚊用。」(譚耀文回應不會學溫碧霞買豪宅投資。)

(阿譚若然搵一千萬,咪有成百萬使囉,OK喎。)

 

   3週刊   第 850 期   更多精彩內容
金句王
石詠莉: 「我另一半覺得我家OK,自己缺陷都係靚。」(石詠莉回應會否接受微整形手術) (咁要睇下缺陷邊個位置囉,如果係塊面或者個胸度,好難仲靚喎。) 黃曉明: ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載