南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 851 期 逾期

金句王

趙頌茹:

「其實要知冰點形成,打開雪櫃就得。」(趙頌茹回應有父母帶子女到大帽山睇雪景)

(其實睇下趙頌茹前夫行為,已經令人感到心寒啦。)

胡定欣:

「冇向男友催婚,層樓係爸爸媽媽住,唔係愛巢。」(胡定欣回應買樓貼男友催婚傳聞)

(差迫婚成功,點知俾記者踢爆,好難落台囉。)

黃曉明:

「我要好好調養一下身體了。」(黃曉明媽媽表示想新抱生六個小朋友)

(生兒育女兩母子傾掂數,都要問下曉明老婆baby好喎。)

溫碧霞:

「一段感情要好好去保溫,好多朋友錯過一段感情,以為可以搵得番,其實係再搵唔到。」

(一句講晒,呢機會唔係人人都有。)

譚詠麟:

「韓國演員會唔會凍到個鼻有事?」(阿倫好友鍾鎮濤在上海拍攝中韓演員合演劇集)

(好在阿倫補飛話只係講緊鼻水,佢都係講下爛gag。)

傅嘉莉:

「一大班人去,我有飲醉,次玩得過火。」(傅嘉莉回應跟有婦之夫親密合照)

(咁就要睇下係乜火啦,若然係慾火就梗係出事啦。)

 

   3週刊   第 851 期   更多精彩內容
金句王
趙頌茹: 「其實要知冰點形成,打開雪櫃就得。」(趙頌茹回應有父母帶子女到大帽山睇雪景) (其實睇下趙頌茹前夫行為,已經令人感到心寒啦。) 胡定欣: 「 ...........
星光大道: 狂歡派對
上週三(20日),電影《Party冇限耆》舉行首映禮,吸引娛圈不少藝人出席欣賞,當中包括:錢小豪、甄詠珊、FFx、林熹瞳等,個個冒著嚴寒參加首映派對,狂歡一晚。 ...........
星光大道: 榮升老闆
鄭欣宜最近進軍飲食界,榮升曲奇餅店老闆,早前,新店Pop Up Store開幕,欣宜的好友:關心妍、胡鴻鈞、林欣彤、陳慧敏等現身撐場;欣宜表示該店是年半前開始構思, ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載