南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 853 期 逾期

金句王

王菀之:

「今次度蜜月冇生BB呀。」(王菀之回應蜜月時有否造人)

(王菀之做人妻之後,仲度扮天真,難頂喎。)

鄭伊健:

「唔使啦,我寧願俾(利是)。」(伊健回應會否生小朋友收利是)

(睇伊健仲未有準備做老竇喎。)

謝天華:

「一都唔覺得冇尊嚴,呢個係人生經驗,都有人話我冇丟中國人架。」(謝天華回應拍攝真人騷飲尿)

(真係絕境求生飲尿就話,家陣為錢喎,點威先?)

羅霖:

「以前都覺得要盡量做,家就覺得要快執。」(羅霖回應亞視拖糧事件)

(愛之深,責之切,羅霖難免心痛娘家亞視命運。)

薛凱琪:

「我有好多fans,因為呢個歌迷會而互相認識、拍拖、結婚。」

(Fiona不如改為開婚姻介紹所,可能好搵過做歌手喎。)

馬詩慧:

「適當時候先啦,佢帶多個,我要應酬多一個。」(馬詩慧回應有否期待女兒帶男友見家長)

(馬詩慧有個型男老公王敏德,就算囡囡帶男友見家長,都睇唔上眼啦。)

 

   3週刊   第 853 期   更多精彩內容
金句王
王菀之: 「今次度蜜月冇生BB呀。」(王菀之回應蜜月時有否造人) (王菀之做人妻之後,仲度扮天真,難頂喎。) 鄭伊健: 「唔使啦,我寧願俾(利是)。」(伊健回應會 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載