南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 855 期 逾期

金句王

周秀娜:

「我約班女性朋友一齊食飯,唔會覺得好dry,飲好多湯水。」(娜姐回應情人節節目)

(飲湯水又點及得上有情飲水飽呀,娜姐都係快搵番個男友啦。)

洪永城:

「我咁親密,唔使擔心呢個食字。」(洪永城情人節送旅遊書給女友唐詩詠)

(洪永城送走晒「輸」(書),自己咪係大贏家囉。)

張秀文:

「我養到你好重口味,其實有其他角度可以欣賞,唔一定係少布。」(張秀文出席活動時,被指唔夠性感)

(無論任何角度睇,大家都係關心鎖骨對落,肚臍對上位置。)

高海寧:

「車都唔算好嚴重,不過有嚇親,爭夾爆車頭。」(高海寧發生交通意外)

(又唔係夾爆「車頭燈」,最緊要個人冇事。)

陳慧琳:

「今年香港拜年,不停食,肥暗位。」

(Kelly又靚又有人氣,肥都要肥在暗位,上天真係唔公平囉。)

張衛健:

「信我,唔係有,只係肥。」(近日傳出健仔老婆張茜有喜)

(紙包唔住火,3個月之後咪知係咪有喜囉。)

 

   3週刊   第 855 期   更多精彩內容
金句王
周秀娜: 「我約班女性朋友一齊食飯,唔會覺得好dry,飲好多湯水。」(娜姐回應情人節節目) (飲湯水又點及得上有情飲水飽呀,娜姐都係快搵番個男友啦。) 洪永城: ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載