南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 856 期 逾期

金句王

徐子淇:

「生就唔難,教難,要花好多時間,好擔心。」(徐子淇回應封肚唔再生原因)

(千億新抱囝囝,身家夠使十世啦,仲要教乜呢?)

王菀之:

「純粹係年糕同蘿蔔糕,仲有香蕉。」(王菀之回應有喜傳聞)

(係咪未過3個月小器期,唔講得住呀。)

蔡思貝:

「去紐西蘭拍節目,講番自己以前度讀書生活。」(蔡思貝早前牽涉虛假學歷風波,無卻安排佢拍攝讀書生活)

(好彩講中學生活,再講埋大學唔知點收科呀。)

馬德鐘:

「見到golf場好靚,自己想落去行下,但唔識佢又唔俾行,就學下囉。」

(馬神升呢做上等人之後,層次都唔同,打golf竟然係因為塊草地。)

古天樂:

「約同學去東南亞旅行都難,起碼5、6年冇一齊去。」

(古仔吸金力強,下次請班同學去旅行咪得囉。)

陳靜:

「只係電影戒性感,但角色有發揮都唔介意。」(陳靜表示封胸後,卻在活動拋胸登場)

(究竟觀眾想睇陳靜演技,定係佢魔鬼身材呢?答案呼之欲出啦。)

 

   3週刊   第 856 期   更多精彩內容
金句王
徐子淇: 「生就唔難,教難,要花好多時間,好擔心。」(徐子淇回應封肚唔再生原因) (千億新抱囝囝,身家夠使十世啦,仲要教乜呢?) 王菀之: 「純粹係年糕同 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載