南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 858 期 逾期

金句王

陳豪:

「大仔鍾意畫畫,遺傳我兩個,佢又鍾意睇書,very good,琴棋書畫中兩樣。」

(睇陳豪同陳茵媺,都係怪獸家長隻。)

Ana R.

「平時我都睇囡囡相,又鍾意聞佢氣味。」(Ana R.初為人母,復工仍心繫女兒)

(為賺奶粉錢,幾唔捨得都要放低囡囡開工啦。)

向海嵐:

「佢間唔時都有好,所以真係要睇下劇本先囉。」(向海嵐被問到有否興趣返無拍劇)

(向海嵐話無間中先有好劇集,小心被人封殺喎。)

周慧敏:

「我都要時間,好傷心,相信會天國團聚。」(周慧敏愛貓「布丁」病逝)

(之前周慧敏停工照顧愛貓,家陣可以專心吸金啦。)

黃宗澤:

「十劃未有一撇,講到咁樣唔係幾好。」(黃宗澤被指跟日籍索模Jun撻著)

(Bosco冇否認好朋友關係,即係將來大把發展空間啦。)

劉心悠:

「我著住高鞋冇乜戰鬥力,可能赤腳試下搶花球啦。」(劉心悠擔任吳奇隆、劉詩詩婚禮伴娘)

(心悠搶到花球都要物識對象先得喎。)

 

   3週刊   第 858 期   更多精彩內容
金句王
陳豪: 「大仔鍾意畫畫,遺傳我兩個,佢又鍾意睇書,very good,琴棋書畫中兩樣。」 (睇陳豪同陳茵媺,都係怪獸家長隻。) Ana R. 「平時我都睇囡囡相,又鍾意 ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載