南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 859 期 逾期

金句王

陳冠希:

「在性呢方面,我不認為我錯了。」(陳冠希接受英國網媒訪問)

(Edison最錯係拎部電腦去整,自拍曳曳又冇犯法喎。)

曾志偉:

「所以話我特首親民,無論幾大場合,幾CHEAP演唱會,都去!」(肥媽紅館騷,特首梁振英捧場)

(志偉一箭雙鵰,寸晒兩個人喎。)

胡杏兒:

「呢個問題好尷尬,有冇你遲都會知。」(杏兒回應蜜月之旅有否造人)

(杏兒兩夫妻去度蜜月,唔造人,唔通齋去旅行咩?)

王維基:

「要走的,誰也擋不了,妳(鄧婉媚)是我最尊重的監製。」(《尋找他鄉的故事》監製鄧婉媚離世)

(痛失一位咁出色監製,唔只王維基難過,全港觀眾都會難受。)

李嘉欣:

「恭喜我肥呀?不知為何會這樣傳,大家太多心。」(李嘉欣被恭喜再度有喜)

(係咪未過小器期,嘉欣唔敢認呀。)

李彩華:

「我只係拍拖差唔多一年,除非有意外。」(李彩華被問到跟男友婚期)

(意外唔一定係唔小心,可以係人為。)

 

   3週刊   第 859 期   更多精彩內容
金句王
陳冠希: 「在性呢方面,我不認為我錯了。」(陳冠希接受英國網媒訪問) (Edison最錯係拎部電腦去整,自拍曳曳又冇犯法喎。) 曾志偉: 「所以話我特首親民, ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載