南華傳媒資訊網   訂閱雜誌  e-Magazine
3週刊 Facebook 專頁
   會員名稱: 密碼:
一週娛聞 娛樂熱料 好姨講場 星光大道 名人專訪 環球片場 Lisa味道 Family Food JESSICA
Fashion & Beauty
 
3週刊   第 860 期 逾期

金句王

劉德華:

「角色係靚仔就得,靚仔就我啦。」(劉德華表示洪金寶搵佢演出《特工爺爺》時反應)

(華仔人到中年,仲係咁執著於靚仔,將來老點算?)

容祖兒:

「佢(劉浩龍)唔係我偶像囉,得驚咋喎,喜欠奉。」(祖兒打入《我是歌手4》決賽,表示想搵一位偶像做嘉賓,帶來驚喜,即有記者提議搵劉浩龍)

(劉浩龍梗係唔係祖兒偶像啦,不過係Mr.Right嘛!)

王君馨:

「交俾個天,演員係要等好劇本同角色。」(王君馨回應何時能夠上位)

(唔只交俾個天,掂高層仲實在啦。)

梁詠琪:

「我同佢(囡囡)會講廣東話,老公度會講英語,得番老公同囡囡就會講西班牙文。」(梁詠琪表示跟囡囡溝通時使用語言)

(囡囡起碼識三種語言,贏在起跑線啦。)

陳瀅:

「唔好話我肥就得。」(陳瀅回應男友何猷亨最近肥)

(陳瀅同猷亨家陣打得火熱,點會嫌對方肥呀。)

黃耀明:

「從來都好鍾意返去,係有塞住。」(黃耀明表示想返內地演出)

(明哥要返內地,就要只講音樂,不談政治啦。)

 

   3週刊   第 860 期   更多精彩內容
金句王
劉德華: 「角色係靚仔就得,靚仔就我啦。」(劉德華表示洪金寶搵佢演出《特工爺爺》時反應) (華仔人到中年,仲係咁執著於靚仔,將來老點算?) 容祖兒: ...........

免費頻道



 
關於我們 | 私隱聲明 | 豁免條款 | 聯絡我們 | 職位空缺
Copyright © 2018 South China Media Limited All Rights Reserved 版權所有 不得轉載